Whatsapp klantenservice online!

Tesla Model 3

Filteren op

Automatten Tesla Model 3 2017-heden | Kofferbakmat Tesla Model 3 2017-heden

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)
Prijs € 79,95

Op zoek naar een optimale bescherming voor jouw Tesla Model 3? Het ontwerp is gemaakt door gebruik van lasers, hierdoor sluiten deze All Weather automatten naadloos aan op het interieur. Gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit TPE en heeft daardoor geen rubber geur! Afbeelding 2,3 & 4 zijn gemaakt in de Tesla Model 3.

Prijs € 49,95

Deze automatten voor de Tesla Model 3 2017-heden zijn gemaakt van een zeer luxe kwaliteit velours tapijt. De kleur is donkergrijs en rondom afgewerkt met een zoom in de kleur antraciet. De bestuurdersmat heeft door de dikte van het tapijt geen hakstuk, dit geeft een exclusieve uitstraling. De vloermatten zijn aan de onderkant antislip waardoor schuiven...

Prijs € 163,10

Door het gebruik van lasers bij het inmeten heeft deze kofferbakmat voor de Tesla Model 3 de perfecte pasvorm. De opstaande rand voorkomt dat vloeistoffen of ander vuil op de mat blijven liggen en beschermt hiermee de bekleding van de auto. De speciale afwerking aan de bovenzijde voorkomt dat spullen snel gaan schuiven.

Prijs € 126,80

Door het gebruik van lasers bij het inmeten heeft deze kofferbakmat voor de voorste laadruimte (frunkmat) voor de Tesla Model 3 de perfecte pasvorm. De opstaande rand voorkomt dat vloeistoffen of ander vuil op de mat blijven liggen en beschermt hiermee de bekleding van de auto. De speciale afwerking aan de bovenzijde voorkomt dat spullen snel gaan schuiven.