Vragen? Online via Whatsapp

Veel gestelde vragen (FAQ)

FAQ onderwerpen

Kofferbakmatten
Wat is het verschil tussen hoge en lage vloer kofferbak?

Bij een aantal auto's is er een keuze tussen een kofferbakmat voor de hoge of lage vloer. Bij de hoge vloer ligt de kofferbak (bijna) op dezelfde hoogte als de dorpel (drempel) van de kofferbak. Wanneer je twijfelt over de juiste mat, stuur ons dan foto van de kofferbak waarop deze goed is te zien, wij helpen je dan graag verder! Dit kan per Whatsapp, mail of via het contactformulier.

Hieronder staat een voorbeeld van een hoge en lage vloer, vaak is aan de vorm van de vloer de juiste kofferbakmat al te kiezen.

Lage of hoge vloer kofferbak


Mijn bouwjaar zit net op de grens van 2 modellen, wat te doen?

Controleer eerst de vorm van de matten op de foto van de productpagina overeenkomt met vorm van de huidige matten. Wanneer je twijfelt maak dan een foto van de huidige matten en stuur die naar ons. We kunnen dan vaak al meteen zien welke de juiste zijn. Opsturen kan op de volgende manieren:

Whatsapp: 0102613112 
Mail: info@mattenloods.nl 
Of maak gebruik van het contactformulier


Verzending
Wat is de levertijd?

De levertijd hangt af van de voorraad. Wanneer een product op voorraad is, dan kunnen we die dezelfde dag verzenden wanneer de bestelling voor 16.00 binnen is.

  • Rubber laadvloeren hebben een levertijd van 1-2 werkdagen
  • Premium kofferbakmatten en Premium automatten hebben een levertijd van 4 werkdagen

Is afhalen bij een GLS PakketShop mogelijk?

Het is zeker mogelijk het pakket af te halen bij een PakketShop. In de webshop plaats je een bestelling met je eigen adresgegevens, wanneer later die dag het pakket wordt gescand bij de vervoerder ontvang je automatisch een email met daarin de Track&Trace. Het is dan tot 23.59 mogelijk te kiezen het pakket af te halen of een ander bezorgmoment te kiezen. Binnen Nederland kiezen wij op vrijdag standaard voor zaterdaglevering, er is dan geen keuze voor een PakketShop.


Laadvloermatten
Wat zijn de afmetingen van de laadvloeren

Bekijk hier het overzicht van de afmetingen van alle bestelauto's.