Niet tevreden over het product of passen de matten niet? Wij doen niet moeilijk over retourneren. Binnen Nederland en België bieden wij gratis retour aan, je ontvangt van ons een retourlabel om het pakket te kunnen versturen.

De matten mogen natuurlijk worden gepast, om de pasvorm te controleren. Breng geen wijzigingen aan het product voordat je zeker bent van een goede pasvorm!
Wij vragen wel altijd een foto van het product in de auto, zo kunnen wij fouten of problemen met een product in de toekomst voorkomen.

Stuur een email naar retour@mattenloods.nl met daarin:

  • Het referentienummer van de bestelling
  • De reden van de aanvraag
  • De gewenste oplossing (een vervangend product of bestelling annuleren)
  • Een foto om de situatie te verduidelijken

Na ontvangst van de melding nemen wij contact op over de verdere afhandeling.

De te retourneren artikelen dienen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking en onbeschadigd aangeleverd te worden.

Producten die niet mogen worden geretourneerd zijn:

  • - gebruikte artikelen
  • - beschadigde artikelen
  • - incomplete artikelen

Herroeppingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Tevens bieden wij binnen Nederland gratis retour aan, wij vragen u wel ons te voorzien van foto's van het product in de auto en vernemen wij graag de reden van de retour. Op deze manier kunnen wij eventuele toekomstige retouren te voorkomen. Vanuit België rekenen wij een bijdrage van 5,95 pakket, zo delen we deze kosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@mattenloods.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Vragen? Online via Whatsapp