Vragen? Online via Whatsapp

Over Mattenloods.nl

Ons bedrijf

Snelheid, service en klantgerichtheid

Dat zijn de voornaamste punten waar wij ons op focussen. Met ruim 1200 verschillende modellen automatten en kofferbakmatten op voorraad proberen wij de klant zo snel mogelijk te bedienen. Deze voorraad wordt regelmatig aangevuld, waardoor producten die zijn uitverkocht toch weer snel beschikbaar zijn.

Door het aanbieden van gratis verzending & retour willen wij twijfel bij de klant wegnemen. We zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van de producten die wij aanbieden, daarnaast hanteren wij een 30 dagen geld-terug-garantie.

  • Gratis verzending binnen Nederland (België 4,95)
  • Gratis retour binnen Nederland (België 4,95)
  • 30 dagen geld-terug garantie
  • Uit voorraad geleverd
  • Voor 16.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Wanneer je vragen hebt kan je eenvoudig een Whatsapp sturen naar 010-26 13 112, een mail naar info@mattenloods.nl of bellen met 010-26 13 112. We zullen deze vragen zeer spoedig beantwoorden!

Klantervaringen

Onafhankelijke klantreviews van Kiyoh

Wij kunnen zelf wel roepen hoe klantvriendelijk we zijn en hoe goed de kwaliteit van de producten is, maar het is toch een stuk overtuigender als onze klanten dat doen. Kiyoh is een onafhankelijk bedrijf wat namens ons de klant vraagt een beoordeling te plaatsen. Je bent natuurlijk niet verplicht hier aan mee te doen, maar het helpt ons enorm! Je kan alle beoordelingen terugvinden op onze kiyoh pagina!