Automatten Kunststof wielkastbescherming | Kofferbakmat Kunststof wielkastbescherming

Er zijn 29 producten.

Item 1-12 van 29 in totaal item(s)
Prijs € 139,95

Bescherm de wielkasten van jouw Volkswagen Crafter in de laadruimte met deze kunststof wielkastbescherming. De kappen zijn gemaakt van ABS kunststof, dit betekent dat het product UV-bestendig en slagvast is. Naast de bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld pallets werken de wielkast kappen ook nog eens geluidsisolerend.

Prijs € 139,95

Bescherm de wielkasten van jouw Volkswagen Crafter in de laadruimte met deze kunststof wielkastbescherming. De kappen zijn gemaakt van ABS kunststof, dit betekent dat het product UV-bestendig en slagvast is. Naast de bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld pallets werken de wielkast kappen ook nog eens geluidsisolerend.

Prijs € 129,95

Bescherm de wielkasten van jouw Mercedes Sprinter met voorwielaandrijving in de laadruimte met deze kunststof wielkastbescherming. De kappen zijn gemaakt van ABS kunststof, dit betekent dat het product UV-bestendig en slagvast is. Naast de bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld pallets werken de wielkast kappen ook nog eens geluidsisolerend.

Prijs € 144,95

Bescherm de wielkasten van jouw Volkswagen Transporter T6 L2 in de laadruimte met deze kunststof wielkastbescherming. De kappen zijn gemaakt van ABS kunststof, dit betekent dat het product UV-bestendig en slagvast is. Naast de bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld pallets werken de wielkast kappen ook nog eens geluidsisolerend.

Prijs € 144,95

Bescherm de wielkasten van jouw Volkswagen Transporter T5 L2 in de laadruimte met deze kunststof wielkastbescherming. De kappen zijn gemaakt van ABS kunststof, dit betekent dat het product UV-bestendig en slagvast is. Naast de bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld pallets werken de wielkast kappen ook nog eens geluidsisolerend.

Prijs € 144,95

Bescherm de wielkasten van jouw Volkswagen Transporter T5 L1 in de laadruimte met deze kunststof wielkastbescherming. De kappen zijn gemaakt van ABS kunststof, dit betekent dat het product UV-bestendig en slagvast is. Naast de bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld pallets werken de wielkast kappen ook nog eens geluidsisolerend.

Prijs € 144,95

Bescherm de wielkasten van jouw Volkswagen Transporter T6 L1 in de laadruimte met deze kunststof wielkastbescherming. De kappen zijn gemaakt van ABS kunststof, dit betekent dat het product UV-bestendig en slagvast is. Naast de bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld pallets werken de wielkast kappen ook nog eens geluidsisolerend.

Vragen? Online via Whatsapp