Vragen? Online via Whatsapp

Automatten Porsche Panamera 2017-heden | Kofferbakmat Porsche Panamera 2017-heden

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Prijs € 205,45

Deze Premium 3D automatten voor de Porsche Panamera 2010-2016 zijn met een laser ingemeten en bekleden hierdoor de binnenkant van de auto nauwkeurig. Daarnaast zorgt een uniek afvoersysteem ervoor dat vocht & vuil van de voeten worden weggevoerd naar een lager gelegen reservoir. De matten zijn opgebouwd uit drie lagen waardoor de kern sterk is en de...

Prijs € 163,10

Door het gebruik van lasers bij het inmeten heeft deze kofferbakmat voor de Porsche Panamera E-Hybrid 2017-heden de perfecte pasvorm. De opstaande rand voorkomt dat vloeistoffen of ander vuil op de mat blijven liggen en beschermt hiermee de bekleding van de auto. De speciale afwerking aan de bovenzijde voorkomt dat spullen snel gaan schuiven.

Prijs € 163,10

Door het gebruik van lasers bij het inmeten heeft deze kofferbakmat voor de Porsche Panamera Sport Turismo 2017-heden de perfecte pasvorm. De opstaande rand voorkomt dat vloeistoffen of ander vuil op de mat blijven liggen en beschermt hiermee de bekleding van de auto. De speciale afwerking aan de bovenzijde voorkomt dat spullen snel gaan schuiven.

Prijs € 163,10

Door het gebruik van lasers bij het inmeten heeft deze kofferbakmat voor de Porsche Panamera Sport Turismo E-Hybrid 2017-heden de perfecte pasvorm. De opstaande rand voorkomt dat vloeistoffen of ander vuil op de mat blijven liggen en beschermt hiermee de bekleding van de auto. De speciale afwerking aan de bovenzijde voorkomt dat spullen snel gaan schuiven.