Vragen? Online via Whatsapp
Premium kofferbakmatten en 3D automatten
Premium kofferbakmatten en 3D automatten
jul 30, 2019 Nieuwe producten

Premium 3D automatten
Wie op zoek is naar een mat met een luxe uitstraling wordt nu op zijn wenken bediend. Deze automatten zijn met een laser ingemeten en bekleden hierdoor de binnenkant van de auto nauwkeurig. Daarnaast zorgt een uniek afvoersysteem ervoor dat vocht & vuil van de voeten worden weggevoerd naar een lager gelegen reservoir. De matten zijn opgebouwd uit drie lagen waardoor de kern sterk is en de boven- en onderkant grip bieden.

Bekijk hier een voorbeeld van de 3D automatten:
https://www.mattenloods.nl/volvo-xc90-2015/premium-3d-rubber-automatten-volvo-xc90-2015-heden

Premium kofferbakmatten
Door het gebruik van lasers bij het inmeten heeft deze kofferbakmat de perfecte pasvorm. De opstaande rand voorkomt dat vloeistoffen of ander vuil op de mat blijven liggen en beschermt hiermee de bekleding van de auto. De speciale afwerking aan de bovenzijde voorkomt dat spullen snel gaan schuiven. Voor een groot aantal modellen is er ook een kofferbakmat met bumperbescherming beschikbaar. Heel handig wanneer de hond zelf in de auto klimt en je de bumper wilt beschermen tegen krassen.

Bekijk hier een voorbeeld van de Premium kofferbakmat: 
https://www.mattenloods.nl/volvo-xc90-2015/volvo-xc90-premium-kofferbakmat

Meerdere kleuren
Ook uniek is de kleurkeuze voor deze matten. Er zijn vier kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart, grijs, beige en cacao (donkerbruin). Het kan per model verschillen welke kleuren er worden aangeboden.

Voor jouw auto nog niet toegevoegd?
Momenteel zijn wij druk bezig met het toevoegen van een nieuwe lijn auto- en kofferbakmatten. Wanneer voor jouw auto deze matten nog niet zijn toegevoegd op de site, stuur een mailtje naar info@mattenloods.nl of een bericht via Whatsapp 0102613112. Wij zullen je dan informeren wat er beschikbaar is voor jouw type auto. 

Bekijk hieronde de 360 graden foto's van beide producten: