Vragen? Online via Whatsapp
Audi E-tron matten van Weathertech
Audi E-tron matten van Weathertech
aug 08, 2020 Nieuwe producten

Audi e-tron

De Audi e-tron is de eerste auto van Audi die volledig elektrisch is. Het is een flinke SUV die met een lengte van 4,90 meter tussen de Q5 en Q7 in zit.

Snelheid Audi e-tron

Met een sprint van 5,7 seconden naar de 100 kilometer per  uur is deze auto heel snel. Je merkt hier echter niet veel van omdat het geluid van een benzinemotor mist. De topsnelheid bedraagt 200 kilometer per uur, dit is zeker niet mis voor een elektrische auto! De e-tron beschikt over 360 pk, met een piek naar 408 wanneer je de 'Boost'-functie gebruikt. Het is daarom ook geen probleem om met deze auto een Caravan te trekken. Het trekgewicht bedraag 1.800 kilogram.

Hoe rijdt de Audi e-tron?

Naast erg snel is de e-tron ook heel stil. Je hoort de motoren niet en zelfs het geluid van de banden en de wind is haast niet hoorbaar. De verdeling van beide elektromotoren op de voor- en achteras zorgt voor een ideale gewichtsverdeling. Met een uitgebreide keuze aan rijhulpsystemen is het heerlijk rijden in deze auto. De besturing is herkenbaar licht, accuraat en zonder al te veel gevoel. Dat draagt bij aan de relaxte rijervaring in het interieur.

Wat is de actieradius van de Audi e-tron

Hetgeen beloofd wordt en wat daadwerkelijk haalbaar is ligt soms nogal wat uit elkaar. Wanneer je rustig (zuinig) rijdt is een afstand van 362 kilometer haalbaar.

Laden

De E-Tron kan standaard 3-fasen AC-laden en dat betekent dat er bij een openbare laadpaal 11 kW getankt kan worden. Handiger is de snellaadfunctie, waarmee tot 150 kW geladen kan worden. In Nederland zijn nu enkele snellaadstations waar in een halfuur 80% van het pakket gevuld is

Automatten en kofferbakmatten voor de Audi E-tron

Mattenloods heeft sinds deze week de Weathertech Floorliners & Weathertech kofefrbakmat aan het assortiment toegevoegd. Deze matten worden geïmporteerd vanuit Amerika en zullen de vloer van de auto optimaal beschermen. Daarnaast zijn deze matten ook nog eens erg fraai om te zien, het oog wil ook immers wat! Klik hieronder op de producten voor meer informatie.

Onze producten voor deze auto